Kako izgleda najskuplji poljubac na svetu

Novac vam svakako može kupiti neke od najređih automobila koji su danas dostupni u svetu, ali vam ne može kupiti veštine potrebne za vožnju istih…

Koliko često smo videli budalaste vlasnike superautomobila koji su uništili svoje egzotične mašine zahvaljujući nedostatku zdravog razuma i vozačkih veština? Pre samo nekoliko nedelja pisali smo o Ferrari Roma modelu kog je vlasnik uspeo da zaglavi u uzanoj uličici negde u Italiji. Najnoviji incident ovog tipa, koji dolazi iz Francuske probudiće osećaj neprijatnosti u svakoj osobi koja ceni lepotu i kvalitet luksuznih automobila – čovek koji je vozio Bugatti Divo, jedan od najskupljih automobila današnjice, išao je u rikverc i udario u parkirani Mercedes-Benz CLS, nešto češći, ali ipak prelepi luksuzni automobil. Incident je snimljen od strane korisnika instagrama, @ledriviste, a potom je doživeo svetsku slavu na nalogu @supercar.fails.

Nemamo nikakvih informacija o vremenu događanja ovog incidenta, ali vidimo da se odigrao ispred Westin Paris – Vendome hotela u Parizu. Ukoliko vam je potrebno podsećanje – Bugatti Divo je ultra-retki automobil koji je proizveden u samo 40 primeraka. Naravno, velika grupa ljudi okupila se da posmatra dešavanja, a sam događaj je izazvao veliko interesovanje zbog činjenice da ovaj automobil košta 5.8 miliona dolara. Nismo sigurni da li je vlasnik želeo da parkira svoj Divo model ili da se isparkira sa svog mesta, ali jasno je da se čitava priča završila tragično. Masivni karbonski zadnji kraj Bugatti Diva udario je u Mercedes-Benz CLA parkiran odmah iza, što je dovelo do najsporije saobraćajne nesreće u svetu superautomobila.

Zaposleni hotela mogu se videti kako pomažu vozaču i ispituju domen oštećenja. Kvalitet video snimka nije dovoljno dobar kako bismo mi to sami mogli da procenimo, a naravno, kao što je i očekivano, zvaničnih podataka na ovu temu nema.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group