Kako izgleda najkraća vožnja na Nirnburgringu

Sudari i udesi na Nirnburgringu tokom javne sezone potpuno su normalna stvar...

Sama dužina ove popularne nemačke staze, koja poseduje nešto više od 20,7 kilometara, jasno naglašava da se na njoj nalaze brojne krivine od kojih mnoge ne deluju previše oštro i prilično su male, ali to ne znači da ih nije potrebno dobro naučiti.

Međutim, ukoliko ste već dovoljno moćni i možete da izađete rekreativno na ovu stazu, vi ćete najverovatnije želeti da odvozate svoju trku života, a ukoliko već zamišljate najbolji mogući scenario u kom biste mogli da ostanete van staze i sa kojim biste se mogli pohvaliti svojim prijateljima, onda bi to verovatno bila jurnjava pravcem prilikom koje vam neki novajlija pogrešnom procenom seče put i tera vas da se zaustavite u zaštitnoj ogradi.

Ovo biste svakako želeli više nego da pričate bilo kome kako ste jedva startovali trku na ovoj stazi i veoma loše iskontrolisali automobil prilikom mahnitog dodavanja gasa, u toliko lošoj reakciji da ste odmah završili u bankini, a upravo se to nedavno nažalost dogodilo jednom vozaču Mercedes C-class modela.

Čivav incident je uhvaćen kamerom jutjubera i čoveka opsednutog Nirnburgringom, Miše Čaroudina, koji je izašao na stazu tokom javne Touristenfahrten sezone, ulazeći na pola puta duž glavnog pravca nemačkog zelenog pakla.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group