Kako da zamenite kaiš i rolnice na vašem skuteru

Vaš skuter možete sami servisirati na veoma lak način...

Kada je reč o motorima, a naročito skuterima, mnogi često zaboravljaju da se i oni moraju servisirati i da se u njima nalaze potrošni delovi koje morate menjati. Pogonski kaiš i rolnice su najčešći delovi koji se habaju i koji mogu izazvati nepravilan rad, pa čak i potpuno stajanje vašeg skutera.

Mi smo odlučili da vam pokažemo kako da ovaj servis uradite sami, bez odlaska kod majstora. Sve što treba da uradite jeste da skinete metalni panel i da dođete do varijatora, kvačila i kaiša. Varijator se nalazi sa leve strane, dok je kvačilo sa desne, a između njih se nalazi pogonski kaiš.

Youtuber „Nate Sand“ je napravio video klip upravo o menjaju ovog kaiša, tako da će svi oni koji imaju skuter moći da vide kako se ovo menja.

Videćete da ništa nije teško i da postoji nekoliko caka, ali ako budete pažljivo odgledali klip, videćete da ćete sve moći da uradite sami.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group