Kako da vam brisači traju duže

O brisačima morate voditi računa ako želite da vam duže traju...

Iako sami po sebi nisu preterano skupi, nije loše da uradite par stvari kako biste produžili rok vašem brisaču. Brisači postaju loši i počinju da se čuju kada guma na njima dotraje. Guma najčešće gubi elastičnost kada automobil dugo stoji na užarenom suncu. Takođe, guma brisača se može deformisati ako je brisač prljav i ako se na njemu nalaze grančice i krupna prljavština. Zato je vrlo važno da vaše brisače redovno čistite, jer je to jedini način da im produžite rok.

Potreban vam je industrijski alkohol (etil alkohol) koji ćete sipati na jednu krpu i pomoću kojeg ćete čistiti brisače. Na ovaj način ćete osvežiti i omekšati gumu i skinuti sve nečistoće koje čine da vaši brisači ne vrše dobru funkciju.

Kada to budete uradili videćete, da će se oni ponašati mnogo bolje. Naravno, ako je guma na vašim brisačima ispucala i počela je da se kida, onda je to znak da oni moraju da se zamene i da im nema pomoći.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako Industrijski alkohol deluje na brisače.

Foto: Your AAA Magazine - AAA.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group