Kako da upalite automobil bez kablova i guranja

Kako da upalite automobil bez kablova i guranja

Sve što vam je potrebno je kanap...

Ovaj video klip izazvao je more komentara na internetu. Do sada ste verovatno automobil sa praznim akumulatorom palili uz pomoć kablova ili na gurku, međutim, ovaj momak nam je pokazao potpuno drugu tehniku. On je jedan točak automobila podigao na dizalicu , menjač ubacio u treću brzinu i uz pomoć kanapa zavrteo točak. Posle jakog povlačenja točka automobil se samo upalio.

Kreator klipa kaže da se ne razume mnogo u automobile i da je video da njegov tata ovako pali automobil kada ostane bez akumulatora. On kaže da to samo funckoniše kod autombila koji su benzinci, koji imaju manuelni menjač i koji imaju prednje pogonske točkove.

Ipak, veliki broj ljudi smatra da je ovaj način startovanja automobila prilično opasan, jer je jedan točak oslonjen na zemlju, a automobil je pri pokretanju ubačen u brzinu, što znači da postoji rizik od naglog pokretanja vozila.

Međutim, kreator klipa kaže da je na ovaj način bezbroj puta upalio auotmobil, a evo i kako on to radi:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group