Kako da uklonite ružne ogrebotine sa šoferšajbne

Izgrebana šoferka smanjuje vidljivost i ugrožava vašu bezbednost u saobraćaju...

Iako su auto stakla dosta izdržljiva, vremenom se ona mogu izgrebati i oštetiti, a takva oštećenja smanjuju vidljivost i dovode do povećanog rizika koji dovodi do sudara i nezgoda. Zato je vrlo važno da vaši stakleni prozori budu kristalno čisti i da vam obezbede najbolju moguću vidljivost.

Šoferšajbna je staklena površina koja je najbitnija i koja prolazi kroz najveće traume tokom vožnje. Sitna prašina, kamenje, grad i loši brisači dovode do toga da se ona grebe i da dobija ogrebotine koje mogu biti problematične, naročito po sunčanom vremenu.

Popravka i zamena šoferšajbni može biti prilično skupa, pa smo zato odlučili da vam objasnimo kako da sami uklonite ogrebotine sa stakla i kako da ga ispolirate do perfekcije. Poliranje možete raditi ručno, ali vam savetujemo da nabavite mašinu koja će vam olakašti i ubrzati proces.

Za poliranje stakla koristite Compound polir pastu i sredstvo za čišćenje ruku na čijoj etiketi piše „pumice“. Pomešajte 75% Compound polira i 25 % sredstva za ruke i nanesite masu na staklo, a zatim dobro ispolirajte i videćete da će vaše staklo biti kao novo.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako da to uradite:

Foto: Car From Japan

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group