Kako da popravite škripave brisače


Zvuk škripavih brisača dovodi do ludila..

Ništa nije gore nego zvuk škripavih brisača koji udaraju u vašu glavu kao škripa noktiju po tabli. Ne samo da su ovakvi brisači iritantni, već i u većini slučajeva ne brišu kako treba, što predstavlja još gori i opasniji problem. Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam otkrijemo trik kako da to brzo i jeftino rešite.

Iako brisači treba da se menjaju, postoji način pomoću kojeg možete produžiti njihov rok. Ova metoda takođe eliminiše i škripu brisača, što će oduševiti mnoge vozače. Kao i sve na vašem vozilu i vaši brisači se prljaju,pa je zato potrebno da ih redovno čistite. AKo mislite da se oni čiste tako što ih prelijete vodom, onda se varate i morate uraditi nešto drugo ako želite da iz njih izvučete maksimum.

Potreban vam je industrijski alkohol ili (etil alkohol) koji ćete sipati an jednu krpu i pomoću kojeg ćete čistiti brisače. Na ovaj način ćete osvežiti i omekšati gumu i skinuti sve nečistoće koje čine da vaši brisači ne vrše dobru funkciju.

Kada to budete uradili videćete, da će se oni ponašati mnogo bolje. Naravno, ako je guma na vašim brisačima ispucala i počela je da se kida, onda je to znak da oni moraju da se zamene i da im nema pomoći.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako Industrijski alkohol deluje na brisače.

Foto: Car From Japan

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group