Kako da popravite rđu na autombilu bez varenja

Kako da popravite rđu na autombilu bez varenja

Rđa je najveći neprijatelj svakog automobila...

Zbog ogromne količine soli koja se zimi nalazi na našim putevima, naši automobili imaju velike šanse da zarđaju i da tako se tako oštete. Kada rđa „napadne“ naš automobil, karoserija vašeg vozila propada, a to obično znači da ćete morati da izdvojite dosta novca kako biste popravili te delove.

Međutim, dobra vest je što se pojedini rđavi delovi mogu popraviti na jeftin i jednostavan način i to bez varenja. Kada su rupe od rđe prevelike, varenje je neizbežno, ali ako ste primetili da je na nekim mestima rđa tek krenula da se stvara, onda je potrebno da uradite sledeće.

Potrebno je da rđavi deo išmirglate, gitujete, a zatim prefarbate odgovarajućom bojom. Iako ovo možda zvuči kao komplikovan i dugotrajan proces, verujte nam da nije i da je za vaš džep najisplativiji.

Youtuber, ChrisFix, nam je pokazao kako se to profesionalno radi, tako da pogledajte ovaj video klip ako želite da naučite i ovu reparaciju automobila.

Foto: Truck Trend

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group