Kako da driftujete sa automobilima koji imaju prednju vuču

Kako da driftujete sa automobilima koji imaju prednju vuču

Svi muškarci vole da s vremena na vreme probaju svoj automobil i da ga voze malo agresivnije, a driftovanje je želja skoro svakog muškarca. Driftovanje je posebna vrsta vožnje gde je potrebno da zanesete zadnji deo automobila i da ga iskošenog vozite u krug.

Za ovaj poduhvat vam je potreban automobil sa zadnjom vučom koji je snažan, ali pre svega morate biti dobar vozač koji zna brzo da razmišlja i da reaguje.Međutim, mnogi od nas nemaju automobil sa zandjom vučom, a žele da svoj automobil isprobaju u ekstremnijim situacijama i da sa njim urade par trikova.

Zato smo odlučili da vam pokažemo kako da driftrujete u automobilu koji ima prednju vuču. Kod ovakvih vozila, ručna kočnica čini magiju i potrebno je da je povučete pre ulaska u krivinu. Ručna kočnica će blokirati zadnje točkove i tako zaneti vaš automobil. U principu, ovo nije pravo driftovanje, već proklizavanje, ali to je najbliže što možete prići driftovanju kada ste u autu sa prednjom vučom.

Kada to radite, vodite računa da ne preterate sa potezanjem ručne kočine, jer se možete okrenuti i takođe, nemojte ovo raditi pri mnogo velikim brzinama.

UPOZORAVAMO VAS da ovo nije stvar sa kojm se smete šaliti i da se zbog ovakvih auto trikova mnogi povrede i unište svoja vozila, pa  ovo radite na praznim i velikim parkinzima, kao i na mestima i stazama gde je to dozvoljeno.

Pogledajte video klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group