Kako biti lovac na prototipe?

Možda vam se čini da "automobilski paparaci" nije teško biti i osim povremenih problema sa test vozačima, nemate mnogo posla, osim sedenja i čakanja da naiđe neki kamuflirani model...

 

Kao i sa svakim poslom, što ste više u njemu, više otkrivate o kompleksnoj strukturi posla, i počinjete da osećate "male tajne velikih majstora zanata". 

Ako ste ozbiljni u svojim nastojanjima da se bavite ovim poslom, trening kamp, koji je pokrenula Brenda Priddy je dobro mesto za početak. Brenda pokreće kamp koji će se održati od 7. jula, na, za sada, nepoznatoj lokaciji, ali se pominje pustinja u južnoj Americi, koju koriste proizvođači automobila, da bi testirali svoja vozila na ekstremnim temperaturama. 

"Pokazaću polaznicima lokacije koje nikada ne bi uspeli da pronađu sami, gde proizvođači drže svoja vozila u razvoju", Priddy je izjavila za Detroit Free Press. "Posle toga, biće sami na svome. Objasniću im i pokazati gde su česta pojavljivanja test vozila, pa ćemo na kraju dana pogledati zajedno šta je ko uradio." 

Polaznicima će biti pokazano sve što treba da se zna o ovom poslu, kao i specifična mesta gde se mogu videti test automobili, za cenu od €600. Put i troškovi nisu uračunati u cenu, samo osnovni kurs. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group