Jutjuber posmatrao kako mu gori Ferrari vredan 400.000 evra

Popularni jutjuber koji stoji iza kanala WhistlinDiesel, dostigao je slavu izvodeći kaskade i kreirajući neverovatne specijalne projekte...

On je takođe postao sinonim za uništavanje automobila, a sada je njegovo loše ophođenje prema vozilima odnelo još dve žrtve, Ferrari F8 Tributo i iznajmljeni Chrylser Pacifica model. Međutim, šteta na automobilima ovoga puta je totalna i nepopravljiva.

U segmentu serijala tokom kog testira izdržljivost Ferrari F8 modela, jutjuber je krenuo u teksaški grad Vejko, kako bi ovaj skupoceni egzotični model srednjeg motora provozao kroz polje kukuruza. Delovalo je da se ovaj momak jako dobro zabavlja, a uprkos tome što slavni italijanski proizvođač automobila nije zamislio F8 kako bi ovako bio vožen, deluje kao da se automobil savršeno dobro drži u datim uslovima. Sve je barem delovalo tako, dok stvari nisu naglo krenule nizbrdo.

Tokom vožnje, ekipa zadužena za snimanje materijala u Pacifica modelu primetila je plamen koji izlazi sa zadnje strane automobila. Jutjuber je brzo zaustavio Ferrari i istrčao napolje zajedno sa svojim suvozačem i svima koji su se nalazili u Chrysler modelu u pratnji. Kako deluje, vatra je planula u izduvnom delu i veoma brzo se proširila gutajući zadnji točak sa putničke strane. Na nesreću, niko od prisutnih nije imao vodu niti aparat za gašenje pri ruci, tako da je uprkos najboljim naporima u datom trenutku, polivanju Red Bull i Gatorade osvežavajućim napicima, požar krenuo rapidno da se širi i odnosi svoje žrtve besomučno.

Nekoliko sekundi kasnije vatra je zahvatila i Pacifica model takođe, ali deluje da se požar nije proširio direktno sa Ferrari modela, već da je sam automobil planuo najverovatnije zbog vreline agregata i izduvnog sistema ostavljenih iznad suvih biljaka koje su se nalazile na ovom polju. Svi prisutni su veoma brzo shvatili da ne postoji nikakva šansa da obuzdaju buktinju na vreme, udaljavajući se od dva automobila istovremeno kontaktirajući lokalnu vatrogasnu službu.

Pet vatrogasnih ekipa stiglo je na lice mesta nekoliko minuta kasnije, brzom reakcijom obuzdavajući vatru koja je krenula da se širi njivom sa kukuruzima, ali naravno, uprkos tome što su učinili sve u njihovoj moći, ovi ljudi nisu uspeli da spasu ova dva automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group