Još jedan Pagani Huayra Pearl stradao u surovom udesu

Nedavno se dogodio drugi udes u kome je učestvovao specijalno dizajnirani model Pagani Huayra Pearl i sada će ova nesrećna mašina morati da ide nazad u Italiju radi prilično ekstenzivnog projekta popravke...

Ne toliko davno, jedan Huayra Pearl model uništen je tokom jula meseca 2016. godine u Parizu, svega nekoliko meseci nakon isporuke njegovom vlasniku. Tada je italijanski superautomobil pretrpeo ozbiljna oštećenja zadnjeg dela, ali je zbog svoje vrednosti i kolektiblinosti, potpuno popravljen u centrali kompanije Pagani.

Poslednji slučaj dogodio se pre nekoliko dana u Saudijskoj Arabiji, dok je video ovog incidenta postavljen na Instagram platformi od strane inžinjera Abdala Alhamadija. Kako deluje, Huayra se zakucao u zadnji deo žutog Porsche Cayman GT4 automobila na autoputu, tokom saobraćajnog zastoja. Zbog siline udarca, prednji karbonski deo karoserije zahtevaće potpunu zamenu, zajedno sa nekoliko drugih komponenti. Na svu sreću, incident nije bio toliko ozbiljan kao što je to bio prethodni, a prema zvaničnim izveštajima, ovom prilikom na svu sreću niko nije povređen.

Pagani nudi brojne servise nakon kupovine njegovih Zonda i Huayra modela, uključujući popravke i poboljšavanja pojedinačnih primeraka sa rezervnim fabričkim delovima. Sudeći prema snimku, račun za popravku ovog Huayra Pearl modela neće biti visok kao za prethodni put, zbog toga što šasija, motorni prostor i veći deo karoserije deluju potpuno netaknuto.

Pearl je prvi specijalno kreirani Huayra model kompanije Pagani, nakon koji su usledili i drugi primerci kao što su Hermes Menija Košbinsa, 739S i nedavno BC Roadster Supernova Alejandra Salomona. Život drugog superautomobila nakon Zonda linije italijanskog brenda startovao je 2012. godine sa fabričkom Huayra varijantom, koju je pratila Roadster verzija 2017., nešto moćnija BC serija 2016., BC autmobili 2019. i ograničene linije Imola 2019., Tricolore 2020. i Huayra R automobila 2021. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group