Jeep Wrangler postao balerina na zamrznutom snežnom putu

Jedan vlasnik Jeep Wrangler modela otkrio je na teži način da uprkos tome što je njegova mašina veoma sposoban terenac, ona ipak nije dorasla smrznutom putu prekrivenom snegom bez dobrih zimskih guma i lanaca...

Snimak koji je već obrnuo čitavu planetu nedavno je nastao u Hevenli odmaralištu u južnom delu jezera Taho, mestu na kome je prošle nedelje palo preko 170 centimetara snega. Vozač moćnog terenca je pokušao da stigne do popularne Kalifornija lođe u Hevenli odmaralištu, ali je završio izazivajući lančani sudar koji je samo njegova krivica.  

Vozač Jeep modela prvi put ulazi u kadar na vrhu puta koji vodi ka stazi, gde je naišao na blagi zastoj i red vozila koja su blokirala put. Kako je vozilo dotaklo neočišćen i klizav put, ono je počelo da proklizava i zakucalo se u snežni nasip. Međutim, u tom trenutku vozač je trebalo da se zaustavi i sačeka da ga neko odšlepa na bezbedno kako bi sačekao da se uslovi smire.

Umesto toga, on je pokušao da se izvuče u rikverc tokom čega se vozilo okrenulo i krenulo da proklizava unazad nizbrdo. Jeep je zatim udario drugo vozilo u mećavi i u piruetama nastavio da kliza i udara automobile koji su se nalazili ispred njega.

Snimak otkriva da se Wrangler zatim zakucao u beli Tesla Model 3, gurajući električni model nizbrdo i u još dva vozila ispred. Jeep se na kraju zaustavio kada ponovo završio u snežnom nasipu. Iako je veoma loše što je ovaj terenac uključio Tesla i još dvoje vozila u svoje proklizavanje, prava je sreća da je sve uhvaćeno na kameri, tako da vozača Jeep modela čeka veoma težak razgovor sa njegovom osiguravajućom kućom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group