Jeep predstavlja prvi električni bicikl

Više slika

Više slika

Jeep je postao najnoviji proizvođač automobila koji je odlučio da se pozavavi sa e-biciklima.

Američki brend predstavio je svoj nadolazeći e-bicikl na Super Bowlu koj je nedavno održan. Kao i drugi proizvođači automobila koji su poslednjih nekoliko godina izdavali e-bicikle, Jeep je sarađivao sa proizvođačem e-bicikala na ovom projektu, kako bi uspeo da kreira novo prevozno sredstvo. QuietKat kompanija bila je ta koja se udružila sa Jeep-om, kako bi predstavila novu verziju eletričnog bicikla.

Jeep do sada nije otkrio ništa o električnom biciklu, ali QuietKat je na svojoj zvaničnoj web stranici otkrio nekoliko detalja o novom biciklu. U opisu se kaže da Jeep bicikl ima motor od 750 vati i da će moći da postigne raspon od 40 milja sa jednim punjenjem. Bicikl pokreće motor, izgrađen od strane kineske kompanije Bafang, koji sa vrhunskom baterijom za e-bicikl od 52 V izdvaja maksimalnu snagu od 1600 W. Sačekaćemo da Jeep zvanično otkrije sve specifikacije i druge detalje, za koje se očekuje da će izaći ovog proleća pre nego što se električni bicikl lansira u junu, ali očekuje se da će ovo biti popularno prevozno sredstvo koje će mnogi želeti da imaju.

Foto:Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group