Jedna kineskinja odlučila je da se osveti dečku putem saobraćajnih kazni

Žene kojima je uskraćena ljubav ili koje su povredili oni koje su volele, u sebi akumuliraju neverovatnu količinu besa…

Jedna Kineskinja, identifikovana kao Lu, uzela je stvar u svoje ruke, vozeći automobil i kršeći brojna pravila saobraćaja, sa, po njenom mišljenju, dobrim razlogom. Ova dama nije bila zadovoljna odlukom svog bivšeg dečka Kjana, koji ju je ostavio zbog druge žene. Osim nove devojke i lude bivše, Kjan takođe ima jedan Audi automobil u svom životu, a Lu je angažovala Čena kako bi joj pomogao da izvrši svoju osvetu, tako što je iznajmio Kjanova kola.

Čen je potom dao automobil drugom čoveku po imenu Žu, koji ga je vozio kršeći zakone – prošao je kroz čak 49 crvenih svetala i nakupio brojne kazne kako bi prkosio Kjanu. Da, ovo definitivno zvuči kao sapunica iz stvarnog života. Ali, stvari postaju još interesantnije: policija je uhvatila ovaj bajni trio nakon što su Čen i Žu koristili automobil tokom dvodnevnog maratona saobraćajnih prekršaja. Dok su ih ispitivali, saznali su da je Žu ne samo Luin saučesnik, već da je zaljubljen u nju, te da je sve to uradio jer mu je obećala ljubavni sastanak za uzvrat. Svi koji su učestvovali u ovom pohodu priznali su svoje uloge i završili su iza rešetaka.

Ako se sećate, pre nekoliko dana smo pisali o još jednoj Kineskinji koja je uništila nekoliko skupocenih automobila, vrednih minimum 3.5 miliona dolara. Po svemu sudeći, žene iz Kine su otkrile da je najbrži put do srca jednog muškarca kroz uništavanje njegovog automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group