Jedan vozač u Češkoj zgranuo sve u saobraćaju provozavši svoj Ferrari bolid

Vozač nečega što deluje kao Ferrari F2 bolid, odlučio je da izađe na autoput i poigra se sa običnim smrtnicima pretičući njihove bedne automobile, uprkos tome što ga je policija upozorila da to više ne radi nakon njegove prve egzibicije iz 2019. godine...

Od porodica koje se svađaju i interesantnih kvarova, do čudnih natpisa i zanimljivih nalepnica na karoseriji i branicima, na autoputevima širom sveta moguće je videti različite fascinantne i neverovatne stvari.

Na putevima širom sveta moguće je videti trotočkaše sa kamionskim motorima, pa čak i čitave avione koji pokušavaju da izvedu prinudno sletanje međutim, svim vozačima koji su se zatekli oko ovog sportskog F2 jednoseda definitivno može biti oprošteno ukoliko su pomislili da su propali u drugu dimenziju i na neki neobjašnjiv način završili na trkačkoj stazi.

Snimak koji je prošle nedelje isplivao na Twiteru nastao je od strane drugih učesnika u saobraćaju i podeljen je putem iDNES.cz sajta, predstavljajući svetu trkački automobil tokom vožnje autoputem i preticanja drugih učesnika u saobraćaju.

Zbog toga što su ove mašine dizajnirane specijalno kako bi razvile brzine veće od 320 km/h, uopšte ne čudi što su potpuno zabranjene na javnim drumovima. Ova ’sitnica’ u zakonu ipak nije bila dovoljna kako bi sprečila ovog vlasnika da izađe sa svojom ultimativnom trkačkom zverkom na javnu saobraćajnicu po drugi put.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group