Jedan od 150 Aston Martin Vantage GT8

Više slika

Više slika

Sa izgledom koji svoju inspiraciju crpi iz V8 Vantage GTE trkačkog automobila, Aston Martin Vantage GT8 predstavlja najlakši i najmoćniji V8 Vintage ikada...

Kombinovano sa činjenicom da je model proizveden u svega 150 jedinica dolazimo do jednostavnog zaključka kako je ovaj automobil više nego idealan kolekcionarski primerak.

Salon automobila Luxury dealer group H.R. Owen nedavno se dokopao autmobila iz ove serije sa rednim borjem 66, finiširanog u Onyx Black boji sa crvenim umecima sa spoljne i unutrašnje strane, u vidu karbonskih dodataka čija je namena smanjenje kilaže i poboljšanje aerodinamike.

Britanski model je takođe opremljen obiljem opcionih karakteristika kao što je Aero Pack u sjajnom karbonskom finišu, premium audio sistem, kamera sa pogledom na zadnju stranu i 'Vantage GT8' logo ugraviran u naslone za glavu.

Ispod haube, u tandemu sarađuju šestostepeni manualni menjač i V8 motor zapremine 4,7 litara, dobar za 440 ks, u kombinaciji koja je sasvim dovoljna kako bi se sprint do 100 iz mesta finiširao za 4,4 sekunde i dostigne maksimalna brzina od 306 km/h.

Cena koja je postavljena za ovaj model iznosi 259.950 funti, što je daleko iznad sume koja je bila potrebna kako bi se model kupio dok je bio nov, a tada je inicijalno stajao 95.000 funti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group