Jastuk za automobil koji ćete obožavati

Jastuk za automobil koji ćete obožavati

Koliko puta ste ukočili vrat kada ste se vozili u automobilu ili autobusu?

Putovanjima se svi obradujemo i jedva čekamo da krenemo u nove avanture, ali sam put može biti prilično štetan po naše telo i organizam. Naš vrat trpi najveće posledice, jer često putnici pokušavaju da zaspu u položajima koji nisu pogodni za njihov vrat i kičmu.

Međutim, izgleda da je stiglo rešenje i za ovakve muke. NodPod je jastuk koji je specijalno kreiran za automobile, autobuse, avione i vozove. Ovaj jastuk vam omogućava da spavate dok je vaš vrat u položaju kakvom bi normalno bio da spavate u krevetu.

NodPod je jednostavan, ali genijalan jastuk koji se kači na bilo koje sedište u bilo kojem vozilu. Napravljen je od posebno mekane memorijske pene, pa će vas udobnost oduševiti. Sve što treba da uradite je da ga okačite za naslon sedišta i da vašu glavu naslonite na njega. NodPod će držati vašu glavu u pravilnom položaju, a vi ćete napokon moći da se dobro odmorite na putu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group