Jaguar ispao sa šlep kamiona zakucavši model iza sebe

Jaguar F-Type, Chevrolet Silverado i Nissan GT-R modeli oštećeni su nedavno nakon što je britanski sportski automobil ispao sa šlep kamiona...

Detalji vezani za ovaj događaj za sada su prilično nejasni, ali znamo da je ovaj video prvi put postavljen na TikTok platformu. Klip počinje prilično nefokusirano, ali je ubrzo osoba koja ga je kreirala postavila kameru u pravcu kamiona, nakon čega možemo videti crni F-Type kabriolet model kako ispada sa njegove prikolice.

Ono što stvari čini gorim, jeste to što F-Type nije bio postavljen na donjoj platformi prikolice već na njenom drugom nivou i da je sa gotovo dva metra pao direktno na čeličnu utovarnu rampu ispod. Na snimku se jasno može videti kako zadnji deo sportskog automobila trpi najveću silinu udarca pre nego što se i prednji točkovi spuste na asfalt.

Ovo je samo po sebi dovoljno da vozač kamiona dobije srčani udar, ali stvari se ovde nisu zaustavile, jer je, kao što možemo videti, F-Type nastavio da se kotrlja dalje niz ulicu i udara u beli Chevrolet Silverado, koji je zatim imao blag kontakt sa Nissan GT-R automobilom parkiranim iza.

Iako nije poznato gde se tačno preko okeana dogodio ovaj incident, sa sigurnošću možemo trvditi da popravka F-Type modela neće biti jeftina. Pad sa prikolice je najverovatnije oštetio ili uništio zadnji deo i brojne komponente vešanja i šasije. Zbog svega što se posle izdešavalo, model koji je bio prvi iza kamiona definitivno mora dobiti popravku branika, ako ne i zamenu, baš kao i GT-R iza njega, čiji udarac nismo videli.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group