Jaguar F-Pace predstavlja najbrutalniji SUV današnjice

SUV modeli visokih performansi postali su veoma popularni poslednjih godina, dok je Jaguar F-Pace SVR je definitivno jedan od najbrutalnijih koji postoje...

Jaguar prodaje svoj F-Pace SVR model već nekoliko godina unazad i nedavno je osvežio ovu liniju modela sa 2022 izdanjem. Za napajanje ovog divljeg SUV modela zadužena je petolitarska V8 jedinica sa super punjačem, odgovorna za stvaranje 542 ks i 700 Nm obrtnog momenta, a uparena je sa osmostepenom automatskom transmisijom iz ZF modela, koja pokreće sva četiri točka.

Met Farah i njegov saradnik Zek Klapman, nedavno su testirali jedan veoma upečatljiv crveni primerak i postavili ga na niz testova duž predivnih kanjonskih puteva Kalifornije. Kao što možemo očekivati, voditelji poznatog kanala bili su veoma impresionirani performansama i svim ostalim što im je ovaj Jaguar omogućio.

Petolitarska JRL V8 mašina sa super punjačem predstavlja proslavljenu jedinicu iz očiglednih razloga. Kao dodatak tome što omogućuje izvanredan nivo snage i obrtnog momenta, ovaj motor je prava muzika za uši. F-Pace SVR model takođe poseduje odlično upravljanje, iako vožnja ponekada može biti prilično kruta na neravnim putevima.

Britanski proizvođač kreirao je brojne male promene na prošlogodišnjoj liniji modela, uključujući uklapanje velikog centralnog ekrana osetljivog na dodir koji poseduje zakrivljen displej. Ovaj sistem poseduje daleko bolji odziv od starog displeja i izgleda daleko više premijum u poređenju sa starim.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group