Izvanredno očuvani BMW M3 unikatne plave nijanse

Generacija E46 BMW M3 modela predstavila je svetu vrhunske modele performansi, dok je jedan njen posebno lep primerak nedavno isplivao na površinu...

Ovaj E46 M3 listovan je na popularnom prodajnom sajtu Bring a Trailer sa čistim izveštajima i svega 24.000 pređenih kilometara od kada je napustio nemačku fabriku, ali zaista privlači pažnju zbog svog retkog i zadivljujućeg Laguna Seca Blue eksterijernog finiša.

Za dodavanje bezvremenog izgleda automobilu zaduženi su devetnaetoinčni M 163M točkovi unakrsnih felni, umotani u Continental ExtremeContact Sport gume koje mere 245/35 napred i 275/30 pozadi. Lista ovog sajta otkriva da su LED maglenke dodate automobilu, dok je njegov eksterijer u izvanredno očuvanom stanju, sa zaštitnim slojevima na zadnjim prozorima koji su počeli pomalo da se gule.

Putnička kabina ovog BMW modela posebna je baš kao i njegov eksterijer, a stiže opremljena elektronski podesivim sportskim sedištima u sivoj napa koži. Sive komponente nastavljaju se širom putničke kabine i nižih delova kontrolne table, transmisionog tunela, zadnjih sedišta, panela vrata i patosnica. Koža izgleda dobro održavana tokom godina i odaje minimalne znake habanja.

Bez ikakve sumnje, glavnu zvezdu ovog M3 modela iz E46 generacije čini njegov neprikosnoveni S54 inlajn šestocilindrični agregat, zapremine 3,2 litara. Ova mašina je bila dobra za 333 ks i 355 Nm obrtnog momenta kada je bila nova, ali prodavac ističe da su svećice, pumpa goriva, brizgaljke i kaiši zamenjeni pre četiri godine, sa španerom zamenjenim 2020. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group