Izgubio kontrolu na autoputu i udario u SUV u susednoj traci

Vožnja autoputem nikada ne bi trebalo da bude previše teška za svakoga ko je položio vozački ispit...

Međutim, nekompetentni vozači uvek mogu biti prisutni, baš kao vlasnik ovog Honda Accord modela, koji bi trebalo da nauči pravilnu kontrolu automobila. Dramatični snimak sa kontrolne table nedavno je podeljen putem Reddit platforme i predstavlja nam vozača Accord kupe modela kako uleće u susednu traku velikog autoputa kao krava u kukuruz. Uprkos tome što se saobraćaj kretao pravom linijom, on je na neki neobjašnjiv način uspeo da izgubi kontrolu nad svojim vozilom.

Nekoliko sekundi na snimku nastalom sa kontrolne table vozila koje se kretalo iza u traci, moguće je videti vozača koji počinje da zanosi i zatim kao mamut nabada kočnicu. Automobil je automatski preleteo u levu traku udarivši bočno Honda CR-V model. Silina udarca gotovo da je podigla teški SUV na dva točka, pre nego što ga je okrenula i poslala u mahnito proklizavanje i okretanje, kako bi ga betonska bankina sa desne strane prihvatila prednjim levim delom i zaustavila.

U međuvremenu, Honda Accord model, van kontrole potpuno proklizava ulevo i zakucava se u betonsku bankinu na drugoj strani autoputa. Putnička strana CR-V modela ostala je uništena sa najvećim delom udara koji se fokusirao u predelu zadnjih vrata. Njegov prednji deo sa vozačeve strane takođe je pretrpeo velika oštećenja nakon okretanja i udaranja u beton, a nema nikakve sumnje da će svako osiguravajuće društvo ovakvu štetu smatrati totalnom.

Šteta koju je pretrpeo Accord podjednako je loša i njegov prednji deo će definitivno biti veoma težak i skupocen za popravljanje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group