Izgubio kontrolu i razvalio skupoceno vešanje svog McLaren 720 modela

Niko ne voli da vidi oštećene ili uništene automobile, a posebno ne vlasnik ovog narandžastog McLaren 720 modela slupanog u Meksiku...

Detalji čitavog incidenta nisu poznati, ali snimak podeljen putem Instagram platforme pruža nam uvid u oštećenja koja je pretrpeo ovaj prelepi superautomobil srednjeg motora. Očigledno, popravka neće biti jeftina, tako da sumnjamo da će se ovaj McLaren vratiti na ulice u neko skorije vreme.

Video predstavlja 720S koji se zaustavio u zadnje dve desne trake autoputa, odmah do Armco barijere i ograde. Iako nije potvrđeno, deluje da je vozač superautomobila izgubio kontrolu nad svojim vozilom, zaneo ga i udario zadnjim delom u bankinu. Silina udarca otkinula je zadnji točak sa vozačeve strane, oduvavši ga sa sve kočionim diskom, kleštima i najverovatnije pojedinim komponentama vešanja.

Teško je reći koliko je štete pretrpela karoserija ovog britanskog superautomobila, ali je osoba zadužena za snimanje videa, tokom svog prolaska pokraj njega, omogućila uvid u velike komade koji nedostaju sa zadnjeg branika.  

Iako je veoma teško sa sigurnošću tvrditi, nadamo se da automobil može biti popravljen i da će tako najverovatnije i biti, ali će to definitivno biti skup sport, posebno kada se uzme u ozbir oštećenje nastalo na kompleksnom sistemu vešanja, koje koristi hidrauliku umesto standardnih balans štangli. Naravno, ukoliko imate novca za ovakav jedan automobil, onda verovatno možete izdvojiti dodatno kako biste ga popravili.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group