Italijanski ogranak Volkswagena nasmejao čitav internet

Odabir korisničkog imena za Instagram profil može biti pravi izazov u današnje vreme…

U većini slučajeva, ono savršeno korisničko ime koje ste smislili pre nekoliko godina je već zauzeto, a teško je doći na ideju za neko novo, koje će biti interesantno, kratko i originalno. Možemo slobodno reći da je italijanski ogranak kompanije Volkswagen pogodio pravo u centar kada se radi o interesantnom delu priče, ali ne iz razloga koji vam možda padaju na pamet.

Kako je primetio Reddit korisnik VWstig, korisničko ime Volkswagen Italia na zvaničnom Instagram profilu ima malo čudan prizvuk kada se zanemari razmak između te dve reči. Tačnije, @Volkswagenitalia sadrži reč “genitalija” kada se izgovori naglas i teško ju je zanemariti nakon što je po prvi put primetite.

Posedovanje genitalne reference u imenu naloga popularnog automobilskog brenda daleko je od idealnog imidža za kojim oni žude. VW Italia ogranak je mogao da izbegne ovu konfuziju prateći primer svojih nemačkih kompanjona, koji su se odlučili za @volkswagen_de, što je naziv oslobođen bilo kakvih neželjenih referenci, takođe sličan onom koji koriste Francuzi - @vw_france. Ipak, u odbranu Italijana, moramo navesti da su opcije koje sadrže donju crtu već bile upotrebljene.

Ukoliko se pitate ko je dobio najbolja imena, @Volkswagen korisničko ime koristi VW Europe, dok je jednostavniju @VW opciju upotrebio američki ogranak kompanije. Globalizacija, koja je sveprisutna u modernom svetu, govori nam da lokalne branše multinacionalnih kompanija moraju osmisliti sopstvene alternative za društvene mreže, što nije slučaj sa Facebook platformom, koja sve lokalne stranice spaja u jednu globalnu, prikazujući sadržaj u zavisnosti od trenutne lokacije korisnika.

Da pređemo na stvar: imate li bolju ideju za Instagram korisničko ime za Volkswagen Italia? Ako je vaš odgovor da, podelite ga sa nama u komentarima!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group