Interesantna kolekcija uhapšenog narko dilera odlazi na aukciju

Jedna kolekcija vozila koja bi svakog obožavaoca automobila dovela do ludila, odlazi na aukciju nakon što je njen vlasnik uhapšen pod sumnjom za švercovanje narkotika i nelegalno posedovanje oružija...

Kolekcija poseduje dvadeset i sedam retkih i krajnje poželjnih automobila, koji variraju od standardnih do maksimalno modifikovanih. Iako postoji nekoliko veoma retkih modela, kolekcija se uglavnom sastoji od MkIV A80 Toyota Supra modela i automobila iz E46 BMW M3 serije.

Zapravo, trinaest od dvadeset i sedam modela su Toyota Supra jedinice, sa kilometražama koje variraju od 13.146 do gotovo 200.000 km, sa čitavih deset primeraka koji poseduju manje od osam hiljada ispod kaiša. Samo jedna od ovih mašina je sa motorom unutrašnjeg sagorevanja, dok je ostalih dvanaest poboljšano turbo punjenjima, dok osam njih dolazi sa manualnim menjačima.

Pet BMW E46 primeraka dolaze iz različitih M3 varijacija i gotovo je sve isto na njima osim njihove boje i jednog primerka koji se ističe zbog toga što je kabriolet.

Što se tiče ostatka kolekcije, tu su dva Honda S2000, dva Mitsubishi Lancer Evo, dva Nissan 350Z – od kojih je jedan modifikovan kako bi izgledao kao Aston Martin – jedan F82 BMW M4, jedan E92 BMW M3 Lime Rock Park Edition i jedan Acura Integra Type R model sa tipičnim modifikacijama za ovu seriju.

Kolekcija je prethodno pripadala četrdesetjednogodišnjem Koriju Tejloru, čoveku iz Masačusetsa, koji je bio mozak iza ogromne operacije šverca i rasturanja marihuane, koju je vodio iz streljane pretvorene u luksuzni dom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group