Infiniti bukvalno propao u zemlju nakon sudara sa Ford SUV

Nakon što je udario u hidrant u Arizoni, ispod limuzine se razvila rupa koja je počela da je guta.

Udes nikada nije dobra stvar, bez obzira na ishod, ali za jednog vozača Infiniti modela, inicijalni sudar nije bio najgori deo. Nakon sudara sa Ford SUV, limuzina je udarila u hidrant, izazivajući poplavu na uglu. Zatim je tlo popustilo, i Infiniti je počeo da tone u zemlju.

Dva automobila su se sudarila na uglu 75. Avenije i Avenije Virdžinija u Feniksu, u blizini Desert Sky tržnog centra. Vlasti još uvek pokušavaju da utvrde kako se sudar dogodio oko 7:30 ujutro. Kada se Infiniti zaustavio, vozač je uspeo da pobegne pre nego što je zemlja počela da guta automobil.

Parking obližnjeg tržnog centra je poplavljen, a radnje su morale biti zatvorene na dan popravke. Nekoliko sati nakon što se voda povukla, na parkingu je ostao gust sloj blata. Ekipa za izvlačenje, uključujući i ronioce za spašavanje, morala je da razbije prednje prozore i zatim koristi trake i kran da izvuku Infiniti iz rupe.

Ukupno, četiri osobe su povređene u sudaru, a vozač Forda je u kritičnom stanju. Žena je hitno prevezena u bolnicu, a njeno stanje je nepoznato u trenutku pisanja ovog izveštaja. Šteta na SUV je u skladu sa ozbiljnim povredama. Prednji desni točak i sklop glavčine su potpuno otkinuti. Prednja desna vrata su ostala odvojena i naslonjena na prednji deo vozila.

Zanimljivo je da područje Feniksa poslednjih nedelja i meseci ima problema sa rupama na drumovima. Na primer, tri različite su se pojavile u Parkside Condominiums na Bel Roudu. Od pre nedelju dana, sve su pod popravkom, kao i ona na 75. Aveniji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group