Hyundai Sonata juri autoputem na prednjoj levoj felni

Šesta generacija Hyundai Sonata modela predstavlja prilično dobru seriju, ali nažalost, ovom posebnom automobilu nedostaje nešto veoma važno - njegov prednji levi točak...

Kao što možemo videti na snimku vozač ovog modela i dalje uspeva da održava veoma visoku brzinu uprkos činjenici da mu je guma izduvana do samog kraja i da praktično vozi na felni. Kao rezultat toga, model nastavlja da juri autoputem kao da se ništa nije desilo, sa pneumatikom i dalje postavljenim na centru felne.

Ne postoje informacije o tome na koji je način Sonata završila sa izduvanom gumom, ali možemo videti oštećenja na prednjem braniku, blatobranu i levom pragu. Međutim, veoma je moguće da su ove komponente oštećene nakon što je guma pukla.

Bilo kako bilo, smatramo da bi većina vozača primetila tako nešto, posebno kada atuomobil legne na jednu stranu, a tu je i prateći zvuk struganja felne po asfaltu. Čak i da neko, nekim neverovatnim sticajem okolnosti nije svestan svega toga, upravljanje automobila definitivno bi udarcem naznačilo bušnu gumu, što navodi svakog normalnog da stane, izađe i proveri šta se napolju dešava.

Klip se završava tako što Sonata bezbedno izlazi sa autoputa. Ono što je dalje bilo ostaje misterija, ali se nadamo da je vozač stao kako bi stavio rezervni točak ili oterao svoj model šlepom kod mehaničara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group