Huracan potpuno uništen u bizarnoj nesreći na benzinskoj pumpi


Za svakog ljubitelja automobila ne postoji ništa više užasavajuće od posmatranja retkih, predivnih egozotičnih superautomobila uništenih nečijim nemarom ili glupošću..

Nedavno je jedna žena u Kini potpuno uništila rentirani Ferrari 458 zbog svojih loših poteza za volanom nesrećnog automobila. Međutim, u novom incidentu, predivni Lamborghini Huracán Performante potpuno je izgoreo i nasuprot prvom slučaju, vozač automobila uopšte nije kriv za nemili događaj, već momak koji je radio na točilici i zaboravio da izvuče pištolj iz rezervoara pre nego što je jedan automobil krenuo da napušta pumpu. Putem društvenih mreža ljudi su mogli da posvedoče svemu putem nekoliko fotografija, zajedno sa propratnim snimkom, na kome se može videti plavo obojen Lamborghini u plamenu na benzinskoj pumpi.

Korisnik koji je zadužen za postavljanje fotografija i videa, poseduje Lamborghini Gallardo Performante parkiran odmah ispred Huracan automobila. Kako izvor tvrdi u svojoj izjavi, on je sa svojim modelom ušao na pumpu i stao na mesto za tankanje goriva, dok je njegov prijatelj u plavom atuomobilu polako učinio isto iza njega. Oba čoveka čekala su unutar uslužnog objekta pumpe i videli ogroman plamen kroz prozor. Nakon pozivanja policije, on je saznao da je plavi Lamborghini potpuno izgoreo, dok je crveni model potpuno prekriven pepelom nastalim zbog vatre.

U videu postavljenom od strane posmatrača, koji je uspeo da uhvati celokupan događaj, došlo se do saznanja o svim okolnostima koje su prethodile događaju. Na snimku moguće je videti kako jedan miniven napušta pumpu, sa mlaznicom koja je i dalje u rezervoaru. Crevo je potom potpuno napeto i nakon popuštanja isprskalo je benzin po motornom delu modela Lamborghini, pretvarajući italijanski superautomobil u baklju. Na svu sreću, niko nije povređen tokom izbijanja ovog incidenta, ali Huracan ni u kom slučaju nije mogao biti spašen. Crveni Lamborghini Gallardo Performante se, sa druge strane, izvukao na veliku sreću.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group