Honda pokušala da postane Veyron

Više slika

Više slika

Model koji možete da vidite na slikama je toliko loš, da teško može da se nazove replika, više je pokušaj...

 

Automobil pripada gospodinu Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insanu, koji je vođa neprofitne spiritualne organizacije iz Sirse, koja se zove Dera Sacha Sauda. 

Pored toga što je spiritualni vođa, Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insan je i reformator, sveštenik, pa čak i glumac, ali ono što je bitno za nas, veliki entuzijasta za automobile. 

Ispod dvobojne površine, žuto-zelene, je starija generacija Honde Accord, bez zadnjih sedišta. Prema Motoroids, enterijer je ručno napravljen u istim bojama kao i eksterijer, što bismo verovatno videli da automobil nema tamna stakla. 

Automobil dolazi sa zadnjom kamerom, integrisanim audio sistemom sa kontrolama na volanu, kao i kožnim sedištima. Ukoliko pažljivo pogledate videćete još dosta detalja kojima je posvećena pažnja. 

Pod haubom je 3.5 V6 benzinac, koji je povezan na automatski prenos. Performanse verovatno nisu ni blizu modela koji je Rahim pokušao da replikuje. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group