Honda NSX model napušten u ruskim šumama

Više slika

Više slika

Od svih automobila koji mogu biti pronađeni u šumama širom sveta, originalni NSX do sada nije predstavljao jedan od njih, osim za sve koji žive u okolini Sankt Peteburga...

Ovaj model je navodno ostavljen pre mnogo godina u šumi i bio je potpuno prekriven mahovinom i buđi. Zašto bi se neko rešio na ovaj način retkog sportskog automobila ostaje misterije, ali dobra stvar u celoj priči jeste što je nesrećni NSX već dobio novog vlasnika i prebačen je u sigurnije okruženje. Trenutno se u njemu ne nalazi motor, ukoliko je suditi prema ruskim medijima koji su objavili ovu neobičnu vest.

Specifični NSX je ponuđen pre sedam ili osam godina za manje od milion rubalja, što je ekvivalent sumi od 17.000 dolara, ali se tu sve završava, jer se automobilu gubi svaki trag do dana današnjeg. NSX nikada nije veoma čest model na ulicama, posebno u Rusiji, za koju se veruje da poseduje manje od dvadeset primeraka.

Novi vlasnih je svom NSX automobilu iz 1992. godine pružio krajnje dobar tretman i sprao sa njega sve tvari vezane za šumu i zatim ga garažirao u Peteburgu. Ostaje da vidimo da li će ga on potpuno restaurirati i vratiti automobilu staru slavu ili ga prodati nekome ko će to učiniti, ali se iskreno nadam da će on ponosno nastaviti dalje i umesto u šumi ponovo završiti na ulicama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group