Honda je na interesantan način dočekala april

Više slika

Više slika

Mnogi proizvođači su sa radošću dočekali prvi april kako bi pokušali da nasamare sve nas preko interneta i naglase neke stvari koje nisu bile tačne...

Honda nije bio jedan od tih proizvođača, jer je japanska kompanija čekala aprilsku šalu kako bi zaista predstavila novi CR-V Roadster model, doduše, na pomalo neobičan način.

Kako bismo ispratili celokupnu obmanu, moramo potvrditi da je novi kabriolet izgrađen na platformi regularnog CR-V modela, ali ne poseduje krov. Ovo je u slučaju modela koji je predstavljen značilo bez ikakvog krova, ne sa obarajućim tvrdim ili mekim komponentama, a vozilo će biti namenjeno isključivo sunčanijim klimama, objasnili su iz kompanije.

Ovaj kabrio je kreiran uklanjanjem B i C stubova od strane PR tima kompanije, a kao rezultat, novi model izgubio je 100% svoje strukturne čvrstine.

Ovo je model učinilo potpuno beskorisnim, a pošto svi zainteresovani dobijaju svega pola automobila, njegova očekivana cena startuje po upola manjoj cifri trenutnog CR-V vozila, glasilo je u izveštaju.

Umesto da renderuju trenutnu CR-V varijantu i kreiraju kabriolet, ljudi kompanije Honda izabrali su da iseku krov pravog modela, kao što možemo videti na kratkom snimku ispod.

Međutim, glavni trik nalazi se u tome da ovaj potez dolazi kao uvid u ono što nas očekuje od pravog kabrioleta koji će kompanija uskoro plasirati na tržište.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group