Honda će uskoro predstaviti novi City model


Nakon što je prošlog meseca predstavila globalni Fit / Jazz model na sajmu automobila u Tokiju, Honda se sada sprema da lansira svoju verziju limuzine, City.

Ograničen odabirom tržišta, City model pete generacije želi da se nadograđuje na uspehu svojih prethodnika, koje je odabralo više od 4 miliona ljudi, a biće predstavljen 25. novembra.

Subkompaktni model imaće „sportski i luksuzni dizajn spolja“, kao i „prostraniju kabinu“, navodi Honda. Takođe će ubaciti novi turbo motor sa 33 odsto boljom efikasnošću goriva, a istovremeno će ponuditi i snažnije performanse.

Stoga očekujte novi 1.0-litarski turbo-motor, koji će verovatno razvijati oko 120 konjskih snaga i koji će biti povezan sa 6-stepenim ručnim menjačem ili CVT-om. 1,5-litarski blagi hibrid mogao bi takođe biti jedna od agregatnih opcija.

Novi City će verovatno biti ograničen na Bliski Istok, Aziju i Južnu Ameriku, ali se nadamo da ćemo kasnije dobiti ovaj model i na evropskom tržištu.

Foto:Autocar India

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group