Hayden se provozao Džakartom

Ulice Džakarte u sredu su bile zatvorene, kako bi konvoj bajkera na čelu sa Nikijem Hejdenom prošao njima u cilju promocije Shell-ove nove kampanje pod sloganom "Enjoy Every Ride".

 

Veličanstven prizor vidjen je prekjuče u glavnom gradu Indonezije, kada je više od 100 motociklista prodefilovalo ulicama ovog grada, predvođeni bivšim svetskim šampionom, Nikijem Hejdenom. Nikada ništa slično nije viđeno u ovoj zemlji, među čijim stanovništvom ima mnogo fanova GP-ja.

"Kakvo sjajno iskustvo je provozati se ulicama Džakarte i to još kao deo ovakovog konvoja. Srećan sam što sam deo ove kampanje, ovo je neviđena zabava. Jako je bitno voditi računa o svom motociklu, a dobro ulje je možda i glavni faktor dobrog održavanja i dugotrajnosti. Mi u Ducati timu koristimo samo Shell Advance ulje, jer nam ono omogućuje najbolje performanse na stazi."

Interesantan deo manifestacije bio je onaj kada se Niki pridružio "naučnicima" u izvedbi svojevrsnog eksperimenta, čiji je cilj bio dobiti jedinstvenu formulu za što bolju vožnju. Laboratorijske posude i cevi zamenli su šejkeri, blenderi i voćni sokovi, pa su se Hejden i ostali akteri dobro zabavili praveći koktele za sve prisutne.

"Uživaj u svakoj vožnji" kampanja biće zastupjena na televiziji, internetu ali i bilbordima, i njen cilj je da prikaže ljubiteljima motocikala kakvu radost i slobodu pruža vožnja sa upotrebom Shell Advance ulja.

 

M.D.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group