Hanteng SUV – kineska verzija jaguara


Kinezi su poznati po svojim kopijama, a ovoga puta nam nude i jeftinu verziju Jaguara...

Kinezi su tokom godina uspeli da repliciraju najpopularnije i najluksuznije automobile sveta. Od Ford F-150 Raptor modela pa do Mercedes-Benz GLA, svi oni su prošli kroz ruke Kineza koji su uspeli da ih kopiraju do sitnih detalja. Sada su kinezi odlučili i da Jaguara provuku kroz ruke, tako da je rođen Hanteng SUV automobil.

Kompanija Zotye je odgovorna za kreaciju ovog vozila i upravo je ova kompanija bila ta koja je kopirala luksuznog Porsche Macan-a. Zotye je sada kopirala Jaguar F Pace model i ljudima ponudila jeftiniju verziju ovog vozila.

Naravno, Hanteng nije identičan Jaguaru, ali su sličnosti neverovatne.

 
Jaguar F Pace

Sve od karoserije, do unutrašnjost, detalji su gotovo identični, gde samo sitne razlike pokazuju da se radi o drugačijem modelu. Naravno, Hanteng je kreiran od jeftnijih i slabijih materijala, što ga čini manje kvalitetnim, ali i manje skupim.

Informacije o agregatima i performansama nisu dostupne, ali sumnjamo da će Hanteng uspeti da tu parira originalnom Jaguar vozilu. Cena takođe nije otkrivena, ali se zna da će ovaj automobil biti dosta jeftiniji u odnosu na F Pace model.

Hanteng će biti predstavljen 7. semptebra ove godine, tako da ćemo tada znati sve detalje i njegovu cenu.

Foto: Carscoop

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group