Grčki policajac uništio Mercedes svog šefa naočigled zgranutih kolega

Jedan grčki policajac odlučio je da izrazi svoje nezadovoljstvo prema šefu stanice u kojoj radi zakucavanjem svog moćnog pikap modela u njegov privatni automobil...

Ali to nije sve, jer je ovaj rezignirani radnik izašao iz svog modela i nastavio da tuče po šefofom modelu sve dok konačno nije bio zadovoljan svojim ručnim radom, a čitav incident dogodio se na grčkom ostrvu Rodos i snimljen je kamerom telefona.

U videu možemo primetiti kako se Mitsubishi L200 u pozadini zaleće direktno u beli Mercedes SL model, parkiran odmah ispred policijske stanice. Policajac je zatim nastavio da udara parkirani Mercedes nekoliko puta pre nego što je izašao iz svog službenog vozila sa macolom, sa kojom je napravio još veću štetu na karoseriji parkiranog automobila.

Sudeći prema snimku, Mercedes je dodatno nabijen na ivicu zgrade inercijom udara, što je izazvalo maksimalnu štetu na veoma skupom vešanju, dok je gotovo svaki panel na karoseriji, kao i svako staklo koje možemo zamisliti razbijeno ili potpuno smrskano.

Besni policajac je zatim ušao u svoje policijsko odeljenje, razvalio vrata na kapetanovoj kancelariji i pretio mu ispred zganutih i zaleđenih kolega. Radnik policijske stanice na kraju je uhapšen i sada se suočava sa optubama za uništavanje privatne imovine, napad i pokušaj ozbiljnog ranjavanja, između svega ostalog.

Lokalni izveštaji su naveli da je policajac bio besan na svog šefa nakon što je naredio njegovu psihološku procenu. Ne vredi ni isticati koliko je izbor uništavanja šefovog vozila iz protesta zbog psihijatrijskog pregleda pogrešan način da se dođe do poente, ali svakako, Grci su poznati po svojim jakim emocijama i čudnom načinu za ispoljavanje istih.

Uhapšeni policajac tvdi kako mu je sada žao i da je spreman da plati štetu koju je izazvao. Velika je sreća što je ovaj policajac svoj bes usmerio ka pokretnoj imovini svog šefa umesto da ga iskali na njemu, jer bi u tom slučaju od ovog čoveka vrlo malo ostalo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group