Gran Turismo Sport dodaje grupu C u Le Man takmičenje

Više slika

Više slika

Ukoliko tragate za jednom od najboljih trkačkih simulacija na tržištu, nema potrebe da gledate dalje od igrice Grand Turismo Sport...

Iz dana u dan ova igra postaje sve bolja, dok su ovog meseca, njeni programeri dodali još jednu grupu automobila veoma popularnoj stazi, Circuit de la Sarthe, domu legendarne trke 24 časa Le Man.

13, 6 kilometara dugačka staza u Zapadnoj Francuskoj može biti vožena sa ili bez modernih prepreka i zmija, tako da virtuelno možete osetiti originalnih 5,7 kilometara pravca bez ikakvih ometanja, ukoliko je to ono što želite.

Sa druge strane koji je automobil bolji za vožnju od prototip mašine iz Group C i kasnih osamdesetih i devedesetih godina. Polyphony Digital studio dodao je garaži Jaguar XJR-9 iz 1988., Sauber-Mercedes C9 i Nissan R92CP iz 1992. godine. Jaguar i Benz su osvojili Le Man trku u svojoj zajedničkoj debitantskoj sezoni, dok je Nissan preuzeo titulu u C1 klasi finalne sezone All-Japan Sports Prototype Championship takmičenja.

Ovo su prvi automobili Group C ekipa u ovoj igrici i takmičiće se u istoj Gr.1 klasi kao i moderni Le Man prototip modeli i Vision Gran Turismo koncepti. Zajedno sa njima programeri su dodali i Fiat 500 F iz 1968. godine, Lamborghini Miura prototip, Mitsubishi Lancer Evo IV GSR iz 96., 2011. Renault Sport Megane Trophy, 2016. Renault Clio RS 220 Trophy i Subaru BRZ S iz 2015. godine.

Popularnoj igrici dadati su i neki novi događaji, uključujući Group 4 Cup World Hatchback Championship i Lamborghini Cup trke. Naravno, ovaj studijo iskoristio je priliku velikog pojačanja kako bi ispravio nekoliko bagova i poboljšao neke druge, sitnije karakteristike svoje igre takođe. Sve u svemu, ovo je pravo osveženje za popularni naslov, koji definitivno poseduje veliko mesto u srcima svih pravih ljubitelja trkačkih igara.

N.Đ.

Foto: Grand Turismo Sport

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group