GMC Yukon 2015 izgoreo na testiranju

GM u poslednje vreme ide iz problema u problem. Posle zagrevanja prekidača za paljenje, sada su imali situaciju sa potpuno novim GMC Yukonom, modelom za 2015, koji je zapalio i u potpunosti izgoreo prilikom testiranja...

 

Istraga je još uvek u toku, a ono što je policajac koji se našao na mestu rekao za medije je da je Yukon imao neki problem zbog kojeg je vozač stao i putnici izašli pre nego što je buknuo u plamenu. Dobre vesti su da niko iz vozila nije povređen u incidentu, iako je automobil u potpunosti uništen. 

"Pretpostavke su da je u automobilu curelo ulje, ili neka druga tečnost, pre samog testiranja", rekao je, "izgubili su kontrolu nad automobilom, ali su bili u mogućnosti da ga parkiraju i napuste vozilo. Ubrzo nakon toga se zapalio, kao što možete da vidite na snimku."

Alan Adler, potparol GM-a je rekao o ovoj situaciji:

"GM je svestan požara koji se desio. Drago nam je da niko nije povređen. Radimo na problemu i imamo tim istražitelja koji sada putuju prema mestu incidenta da bismo došli to tačnih informacija šta se desilo."

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group