Glavna stvar na koju morate obratiti pažnju kada kupujete polovan automobil

Ako o ovome budete vodili računa, lako ćete uočiti da li je automobil udaran ili ne...

Svi se mi plašimo da li ćemo kupiti udaran auto kada posećujemo auto placeve i uvek pokušavamo da otkrijemo da li je auto bio nekada u sudaru ili ne. Mnogi pokušavaju da gledaju da li je automobil farban ili da gledaju da li postoje tragovi udaranja i krpljenja, ali mi vam nudimo trik koji će vam pomoći da otkrijete da li je automobil udaran za samo nekoliko sekundi.

Delovi na automobilu poput krila, branika, vrata i sličnih stvari trebalo bi da uvek imaji isti razmak između njih. Taj razmak ne sme biti ni prevelik ni preuzak. Ako primetite da se branik na jednom delu previše sužava ka krilu i da je razmak između ova dva dela preuzak, onda je to siguran pokazatelj da je sa tim branikom nešto bilo i da je najverovatnije bio oštećen u sudaru.

Ovu metodu možete primeniti na svim delovima automobila i otkriti da li su nekada bila oštećena vrata, hauba ili gepek.

Ako su razmaci između karoserijskih delova jednaki, onda je sa automobilom sve u redu i male su šanse da je on bio u sudaru.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group