Gde je najbolje mesto za pranje automobila


Mnogi se pitaju da li automobil treba da se pere na četkama, u samouslužnim peroniama ili kod ljudi koji to rade u svojim perionicama...

Ekipa sa kanal „FifthGear“ odlučila je da to sazna i kupila 3 identična automobila koji su crne boje i koji će ići na pranje različitim metodama. Svi automobili su ispolirani i dovedeni do savršenosti, kako bi se utvrdilo koaj je metoda pranja najbolja, a koja najgora za vaše vozilo.

Da ne dužimo, odmah ćemo vam reći da je najbolja metoda pranje na četkama. Četke su specijalno dizajnirane da operu vaš automobil i da ga osuše. To znači da one na najbolji mogući način skidaju prljavštinu sa automobila i tako ne prave ogrebotine po farbi.

Samouslužne perionice i ručno pranje u perionicama dovodi do stvaranja takozvanih holograma na boji, jer se tokom pranja često koriste sunđeri i krpe koje grebu boju i na taj način kvare zaštitni lak. Kod pranja na četkama toga nema i jedini problem koji četke mogu da vam naprave jeste da vam oštete već oštećenu boju. Ali ako imate automobil koji nema koroziju i koji je u dobrom stanju, onda je najbolje da ga perete na četkama jer ćete tu dobiti najbolje, ali i najbrže rezultate po relativno jeftinim cenama.

Pogledajte video klip koji ovo dokazuje:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group