Ford Ranger zatrpan smećem nakon blokiranja prostora za odlaganje otpada

Ford Ranger na Filipinima postao je žrtva besa lokalnog stanovništva kada je pronađen nepropisno parkiran u prostoru predviđenom za smeće...

Kese sa smećem bile su nagomilane u zadnjem delu kamioneta, efikasno ga blokirajući s prednje i zadnje strane. Fotografija prikazuje beli Ford Ranger parkiran na ulici, okružen gomilama smeća, što će njegovom vlasniku svakako otežati pomeranje. Nekonvencionalna osveta uključivala je potpuno punjenje zadnjeg dela kamioneta smećem. Možemo samo zamisliti aromatičnu avanturu koja je čekala nesrećnog vlasnika po njegovom povratku.

Smrdljivi teret izgleda lagano za zadnje vešanje kamioneta, ali zauzima sav raspoloživi prostor. Vlasnik je sigurno imao težak zadatak da ukloni sve kese sa smećem iz Rangera pre nego što se zaputio u perionicu automobila. Srećom, svi prozori su bili zatvoreni, pa je unutrašnjost ostala neoštećena.

Incident se dogodio u gradu Baguio, poznatom kao "letnja prestonica" Filipina. Fotografija Rangera zatrpanog smećem prvobitno je objavljena na Facebook stranici Barangay Pinget, što u prevodu znači selo Pinget.

Viralni post, koji je privukao pažnju zahvaljujući kolegama iz Top Gear Filipina, kasnije je podeljen na glavnom profilu lokalne uprave grada, sa strogim upozorenjem vlasnicima automobila. "Molimo vas da ne parkirate u prostorima predviđenim za odlaganje smeća," glasila je poruka, suptilni podsmeh onima koji zanemaruju osnovnu parking etiku. Za one koji nisu shvatili poentu, usledila je dodatna napomena koja je pojačala upozorenje, nagoveštavajući posledice za buduće prekršioce.

Ova gerilska taktika sa smećem služi kao oštar podsetnik na kontinuiranu borbu Filipina sa upravljanjem otpadom. Na kraju, incident sa Ford Rangerom služi kao upozoravajuća priča: poštujte pravila parkiranja, ili rizikujte da postanete nesvesna zvezda ustanka smeća.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group