Ford Bronco modelom u provaliju duboku više od 120 metara

Kada vozimo u terenskim uslovima, uvek je veoma važno da imamo prave veštine koje su nam potrebne za ovakavu avanturu...

Slučaj koji potvrđuje pravilo jeste vozač ovog Ford Bronco Sport modela, čiji se automobil sjargao sa planinskog puta u Koloradu.

Dvadest i tri godine stara devojka, koja nije iz Kolorada, vozila je sekcijom puta duž uskih planinskih prolaza, nakon čega je zajedno sa saptunikom odlučila da se vrati nazad. Suvozač je izašao iz automobila, a dok je vozač krenuo nazad sa svojim vozilom kako bi ga okrenuo, ono je sišlo točkovima sa puta i skotrljalo se niz planinu. Žena, njen pas i motor ovog SUV modela izbačeni su iz putničke kabine, dok se vozilo tumbalo 122 metra niz planinu, zaustavivši se konačno uspravno na putu ispod.

Devojka i njen pas pretrpeli su ozbiljne povrede, ali na svu sreću oboje su živi. Na ovom putu, sudeći prema izvorima, postoji znak koji informiše vozače da se radi o jednom pravcu, ali kako je suvozač rekao policiji, oni ga nisu videli. Dodatno, prema preliminarnim izveštajima istrage ove nesreće vozač nije bio vezan pojasom, što je sasvim logično kada imamo u vidu da je ispala iz automobila, uprkos tome što ništa još uvek nije zvanično potvrđeno.

Nevezano sa tim što se beba Bronco kompanije Ford pokazao kao veoma moćan i sposoban model van asfaltnog puta, to i dalje ne predstavlja zamenu za iskustvo. Kako je šerif ovog okruga izjavio putem svog Twiter naloga: "Blek Ber Pas je ekstremno opasan put i njime mogu prolaziti samo iskusni terenski vozači u pravim vozilima. Po zakonu šesnaestogodišnjak, koji je dobio svoju dozvolu nekoliko sati ranije može proći ovim putem u bakinom sedan modelu iz osamdesetih, ali to ne znači da je ovakav postupak bezbedan".

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group