Filmska scena nakon krađe BMW M4 modela iz predstavništva

Radnici jednog predstavništva u Ontariju nedavno su doživeli najneprijatnije iskustvo koje jedan prodavac može doživeti u životu...

Mo Alkaisi može biti srećan što je živ i u relativno dobrom stanju nakon što je podignut na haubu ukradenog automobila i prevezen na istoj u filmskom maniru do glavne gradske ulice. Čitava frka nastala je kada je mladi prodavac, star dvadeset i tri godine, predstavio jednom fino obučenom i uglađenom gospodinu jedan od BMW M4 modela. Muškarac je upitao radnika predstavništva da upali mašinu čisto kako bi je mogao čuti, nakon čega je zamolio Alkaisija da obavi jedan razgovor u privatnosti.

Razgovarajući sa lokalnim medijima, Mustafa Alkaisi, koji poseduje Sports Motor predstavništvo izjavio je da je njegov brat posumnjao da lopov želi da konsultuje sa svojim roditeljima ili ženom zbog ove velike kupvoine. U objavi predstavništa na Facebook platformi, oni su takođe potvrdili da ključ, u momentu kada je čovek ostao u automobilu zbog poziva, nije bio u bravi.

Kada se našao sam u automobilu, osumljičeni se odvezao nalećući na Alkaisija koji se do kraja, kako sam navodi, držao za model boreći se za vlastiti život. Lopov se uputio u jednu od najzauzetijih ulica kanadskog grada, ludujući, vozeći u suprotnoj traci i čak prelažeći semafore na crveno, u pokušaju da se otrese prodavca koji je visio na automobilu.

Vozač je zatim naglo skrenuo, nakon čega je Alkaisi spao sa automobila. Ova filmska scena na svu sreću po prodavca završila se na pravom mestu jer Higburi Avenija, u kojoj je pao, predstavlja ulicu koja se nastavlja na autoput 401, jednu od najprometnijih kanadskih ruta.

"Posmatrajići stvari iz ovog ugla, mislim da je sve moglo da se završi na brojne načine, milion drugih načina", izjavio je Mo Alkaisi CBC mreži. "Mogu se setiti svega što se dogodilo, a sve će ostati urezano do kraja života, bilo je pitanje boriti se ili leteti. Držati se za vozilo ili pasti sa njega i verovatno poginuti."

Automobil još uvek nije otrkiven, iako su policija i BMW odmah obavešteni o svemu. Sudeći prema objavi na društvenim mrežama, GPS automobila predstavio je njegovu poslednju lokaciju u blizini Toronta, na oko dva sata vožnje istočno od predstavništva.

Prodavac sada poseduje probleme prilikom kretanja kao rezultat povrede kolena i brojne ogrebotine pretrpljene tokom pada, ali na svu sreću, on nije doživeo bilo kakve povrede koje bi mu ugrozile život.

"Ostali smo bez teksta", izjavio je njegov brat. "Da se ovako nešto dogodi usred bela dana na ulicama našeg grada, zašto ovi momci smatraju da je ovako nešto najbolje izvesti tokom dana? Zar više nemaju obzira ni prema kome?"

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group