Filipinska vlada nastavlja sa uništavanjem skupocenih automobila


Nema ničega lepšeg od pogleda na parking prepun superautomobila, klasičnih modela i neverovatno luksuznih remek dela, ako ste fan automobilske industrije i svih njenih kreacija…

Samim tim, nema veće tuge od snimka koji možete videti na kraju ovog teksta, u kom je prikazano uništavanje predivnih modela, u kojima bi svako od nas uživao. Predsednik Filipina, Rodrigo Duerte, ponovo nas je zaprepastio svojim potezom.

Ukupno šezdeset osam luksuznih automobila uništeno je buldožerom u prisustvo predsednika Filipina. Gomila uništenih skupocenih četvorotočakša sadržala je Lambroghini, Mustang i nekoliko Porsche modela, sa vrednošću koja je procenjena na oko pet miliona i šeststo hiljada dolara. Svi ovi automobili su prokrijumčareni na Filipine, a predsednik je uvek imao veoma oštru filozofiju kada se susretne sa nelegalnim aktivnostima tok tipa.

Pre samo nekoliko meseci, filipinske vlasti su uništile sličnu gomilu luksuznih automobila. Predsednik, koji je poveo kampanju za borbu protiv droge i korupcije pre nego što je izabran pre dve godine, može se videti na pomenutom snimku sa belom zaštitnom kacigom na glavi, kako uživa u predstavi, koja većinu nas užasava.

Duerte je priznao u svom govoru da je znao da neće moći da istrebi korupciju i krijumčarenje u vladi tokom svog mandata, ali da su ekstremne mere poput ove krucijalne za njegove planove. “Uradio sam ovo jer morate pokazati svetu da ste pravo mesto za investicije i poslovanje”, izjavio je predsednik Filipina. “Jedini način da pokažete svima je da budete produktivni, i da posedujete ekonomiju, koja može prihvatiti produktivnost populacije”. Ako volite automobile, imate slabo srce ili se lako rasplažete kada vidite tužne scene, savetujemo vam da ne gledate ovaj video, jer je ono što on prikazuje zaista tužno i srceparajuće.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group