FIAT u Sočiju 2014.

Kao zvanični sponzor Italijanskog olimpijskog komiteta za period od tri godine od 2012. do 2014. godine, brend Fiat je na strani italijanskih sportista i u Rusiji, nakon Olimpijade u Londonu 2012. godine i Mersin Mediteranskih igara 2013. godine...

U očaravajućem ambijentu Kvirinalske palate, 18 decembra,  predsednik Republike Italije Đorđo Napolitano predao je nacionalnu zastavu olimpijskom nosiocu Italije Arminu Zogeleru i paraolimpijskom nosiocu Andrei Kijaroti za zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. godine.

U svečanosti koja budi uspomene učestvovala je delegacija sportista i važnih ličnosti iz sveta sporta i politike, uz Đovanija Malagoa, predsednika CONI-a (Italijanskog olimpijskog komiteta) i Luku Pankalij, predsednika Italijanskog paraolimpijskog komiteta. 

Kao zvaničan sponzor Italijanskog olimpijskog komiteta tokom perioda od tri godine, od 2012. do 2014. godine, brend će oformiti vozni park dostupan italijanskom timu. Posle Olimpijskih igara u Londonu 2012. i Mersin Mediteranskih igara 2013. godine, Fiat će biti i u „Casa Italia“, sedištu CONI-a u Sočiju, i igrati aktivnu ulogu u inicijativama koje će tamo biti organizovane. 

Oformljen kao potpora italijanskim sportistima, vozni park će se sastojati od modela brenda Fiat, uz istaknute modele 500L, 500L Trekking i Freemont. Danas je poslednji automobil igrao važnu ulogu, uz neke italijanske sportiste, na snimanju na stadionu Stadio dei Marmi, a i sutra će, kada se bude održavala svečanost dodele nagrada CONI. Na ovoj svečanosti zlatne medalje, plakete časti, zvezde i zlatne palme biće dodeljene sportistima, tehničarima i rukovodiocima za 2012. i 2013. godinu, u Dvorani časti CONI-a u prisustvu Gracijana Delrija  ministra regionalnih poslova, lokalnih samouprava i sporta - i predsednika Đovanija Malagoa i Luke Pankalija. 

Već kao „zvaničan automobil“ italijanskih nacionalnih i fudbalskih timova, model Fiat Freemont predstavlja novi način da iskusite automobil sposoban da se suoči sa svakom situacijom koju svakodnevica može da donese zahvaljujući njegovom višedimenzionalnom duhu. Istovremeno, to je prostrano, udobno i prilagodljivo vozilo za užurbanu svakodnevicu, ali i pogodan za slobodno vreme i zahteve klijenata sa aktivnim, sportskim načinom života. Zahvaljujući činjenici da ima 7 sedišta i 32 konfiguracije sedišta, Freemont predstavlja sve automobile koje želite - kao što i sam slogan kaže. Njegov moderan pristup tumačenju zahteva klijenata omogućio je modelu Freemont da poveća rangiranje u prodaji širom Evrope, dok je u Italiji to najbolje vozilo sa 7 sedišta u svom segmentu 28 meseci uzastopno. 

Postavka Fiat Freemont modela sastoji se od 3 nivoa opreme (Freemont, Urban i Lounge), dva sistema pogona (prednji ili aktivan „po zahtevu“ na sva četiri točka - AWD), dva menjača (ručni ili automatski, oba sa 6 brzina) i tri verzije motora: MultiJet II 16v jedinica od 2 litra, sa snagom od 140 KS i 170 KS i benzinski motor od 3,6 litara i snagom od 280 KS.  

Sponzorisanje Italijanskog olimpijskog komiteta još jednom potvrđuje jaku vezu između brenda Fiat i sveta sporta: brend je iskoristio različite prilike da poveže svoju sliku sa raznim disciplinama koje se praktikuju na svim nivoima, uključujući fudbal, košarku, trke automobila, trke motocikala, atletiku i zimske sportove na snegu i ledu. Brend Fiat je trenutno angažovan na više mesta. Naročito je ponosan na to što je Vrhunski sponzor nacionalnih fudbalskih timova na predstojećem svetskom kupu u Brazilu za 2014. godinu.

FIAT

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group