Renault pravi Symbol od Logan-a

Na tržištima gde Dacia nije aktivna, Renault je ponudio rumunski proizvod kao svoj, tj. kao Renault Symbol, koji je prvi put izložen na auto izložbi u Istanbulu u petak...

 

 

Za razliku od prošle verzije Symbola koja se zasnivala na osnovi iz druge generacije Renaul Clio-a, novi model je prebačen na Dacia Logan.

Razlika između druge generacije koja je najavljena krajem septembra u Parizu i ove nove, 2013 verzije je uglavnom kozmetičke prirode. 

Kozmetičke izmene su koncetrisane na prednji deo automobila, gde je Symbol dobio kompletno redizajniranu haubu, sa novom rešetkom i novim branikom. Farovi su ostali identični. 

Novi Symbol dolazi sa mnogo više paketa opreme od modela koje zamenjuje, uključujući Renault Media Nav multimedijalni navigacioni sistem, sa 18oinčnim tač ekranom. 

Opcije koje se tiču motora su sledeće 0.9l TCe 89ks, benzinski motor koji troši 5.3l na 100 km, kao i dva dizel motora dCi 75ks i dCi 90ks.

Planirano je lansiranje u Turskoj, početkom 2013. pa potom u Alžiru i Tunisu. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group