Fiat obustavlja proizvodnju 124 Spider modela


Fiatov sportski kabriolet se više neće proizvoditi u Evropi...

Svi oni koji nisu mogli da priušte Mazdin MX5 automobil, imali su sjajnu zamenu. Bio je to Fiat 124 Spider koji se pokazao kao odličan sportski automobil koji je rađen na karoseriji Toyotinog kabrioleta. Ipak, Fiat kompanija nije zadovoljna prodajom ovog modela, pa je odlučila da njegovu proizvodnju zaustavi u Evropi.

Iako će se auto još neko vreme proizvoditi u Americi, Evropljani više neće moći da naruče svoju verziju ovog vozila. Iz Fiata kažu da prodaja nije bila loša za ovakav tip automobila, ali da su oni očekivali mnogo više i da su istraživanja pokazala da se ljudi ipak više odlučuju za Mazdinu verziju.

Fanovi Fiata su tužni je smatraju da se 124 Spider verzija odlično pokazala, ali se takođe raduju, jer će cena ovog automobila kasnije dosta skočiti,  jer ga jednostavno više neće biti. Za sada samo ostaje da vidimo kako će se Fiat pokazati na Američkom tržištu i da li će tamo uspeti da se zadrži.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group