Ferrari sprema poseban događaj za Schumachera

Nekadašnji tim Michaela Schumachera, Scuderia Ferrari sa kojim je ostvario svoje najveće uspehe u karijeri vozača Formule 1, za danas planira da na poseban način obeleži Michaelov 45. rođendan.




Pokazujući time svoju podršku Michaelu Schumacheru, klubovi Scuderie Ferrari će u petak organizovati tiho događanje "u crvenoj boji" u univerzitetskoj bolnici u Grenobleu. Plan i poziv objavljeni su na Facebook stranicama Scuderie Ferrari, a svi zainteresovani pozvani su da se pridruže putem svojih lokalnih klubova.

U međuvremenu je francuska radio stanica RMC Sport postavila pitanje odgovornosti za skijašku nesreću u kojoj je Michael stradao. Na istrazi je da utvrdi prave razloge nesreće. U međuvremenu, ostaje nam izjava manadžerke Sabine Kehm koja je potvrdila da Michael nije skijao prebrzo, a da je označeni deo staze napustio da bi pomogao drugom skijašu koji je pao.

Nesreća na skijanju u francuskim Alpama, u resortu Méribel, u kojoj je teško stradao Michael Schumacher dogodila se na delu koji razdvaja dve označene staze, a na kojem se nalaze duboki sneg i oštro kamenje.

Novosti vezanih za Michaelovo stanje, za sada nema. Poznato je da se i dalje nalazi u stanju medicinski indukovane kome i da je u životnoj opasnosti, ali i da je njegovo stanje stabilno tj. da nema promena. Kada će lekari započeti "buđenje" iz ovog stanja (što može da potraje i do dve nedelje, prema izjavi koju je za nemački Bild dao hamburški neurohirurg Uwe Kehler), takođe nije poznato. Bolnica u Grenobleu, do daljeg, ne planira da održi novu konferenciju za medije, a sve informacije vezane za stanje Michaela Schumachera medijima prenosi Sabine Kehm.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group