Fenomenalni Nissan NV kamperi

Više slika

Više slika

Evo vozila koja će učiniti da imate najbolji odmor svih vremena...

Kuće na točkovima su oduvek bile popularne. Bilo da ste fan kampera ili prikolica, užitak je isti. Vozite se i istovremeno sa sobom vučete mini kuću koja vam može pružiti smeštaj gde god to poželite. Upravo je to razlog zbog kojeg kamperi postaju sve popularniji i zbog kojeg je kompanija Nissan na tržište predstavila dva nova kampera, NV200 i NV300.

Oba kampera su ista, ali sa jednom bitnom razlikom, a to su agregati. NV200 sadži elektirčni agregat koji poseduje bateriju od 40kwh i koji vam sa jednim punjenjem može obezbediti da pređete razdaljinu od 280 kilometara. Međutim,oni koji ne žele da pređu na električnu energiju na raspolaganju imaju i model NV300 koji sadrži 1.6 litarski dizel motor.

Kamperi su dizajnirani tako da pruže savršeni smeštaj za četiri osobe. U njemu se nalaze dva velika kreveta od kojih se jedan transformiše u sofu, dok se drugi nalazi na vrhu kampera. Kada se donji krevet sklopi , stvara se lep dnevni boravak koji poseduje mini kuhinju, kao i toalet.

Iz Nissana tvrde da je ovo fenomenalan porodični automobil koji će vam omogućiti da obiđete čitave kontinente ako vi to želite. Nažalost, još uvek nemamo informacije o ceni, ali ako Nissan omogući da ovo vozilo bude pristupačno većini, sigurni smo da će ovo postati jedan od popularnijih kampera.

Pogledajte galeriju:

Foto: carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group