F1 Mobile Racing - prava akcija za vaše telefone

Više slika

Više slika

Postoje stvari koje su u životu sigurne, jedna od njih je smrt...

Što se tiče sveta video igara, naslovi namenjeni mobilnim platformama nikada ne mogu biti toliko interesantni i vizuelno atraktivni kao njihovi rođaci namenjeni konzolama i desktop računarima. Međutim, to je neko verovatno zaboravio da kaže razvojnim timovima kompanije Codemasters.

Isti studio nalazi se iza zvanične Formula 1 igrice namenjene konzolama, a nedavno je stupio u saradnju i partnerstvo sa brendom Eden Games na novoj verziji svog naslova namenjenoj mobilnoj platformi. Pošto je sve i dalje u radovima i razvoju, možemo se osloniti na rane indikacije koje nama izgledaju već veoma dobro.

F1 Mobile Racing sadrži sve moguće staze, timove i vozače ovogodišnjeg svetkog šampionata, naravno, baš kao i njegova konzolna varijanta, ali pored svih standardnih karakteristika, ova mobilna verzija omogućuje vam da prilagođavate bolide, nadograđujete ih koz impresivne R&D sisteme i napadnete ostale gejmere putem multiplejer moda. Sve ovo je moguće uz izgled koji je veoma realističan, što je za svaku pohvalu, posebno kada imamo na umu da je reč o igri namenjenoj mobilnim uređajima.

Ova igrica je lansirana u beta varijanti na Tajlandu i Filipinima, iz nekog nama nepoznatog razloga, ali će stići na iOS i Android uređaje kasnije ove godine. Sva tržišta definitivno pružaju veliko interesovanje za ovaj posebni naslov, a znamo da će mnogi od nas jedva dočeati da probaju novu igru na svojim mobilnim telefonima, kada ona konačno stigne.

Najbolje od svega jeste, što će ona biti besplatna za preuzimanje, mada neće predstavljati nikakvo iznenađenje ukoliko neke njene ingame karakteristike budu omogućene za nadogradnju tokom igre i za određeni novac, naravno. Za sada, možete videti ove rane fotografije i jedan deo gejmpleja u trejleru koji sledi ispod, posebno kreiranom kako biste jasno videli šta vas može očekivati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group