Evo zbog čega uvek morate nositi kacigu

Više slika

Više slika

Ako vozite motor, bicikl ili se bavite građevinskim poslom, kaciga je nezaobilazni deo opreme...

Kaciga je zaista čuvar života. Ovaj deo opreme je neizbežan ako vozite motore, bicikla, snoubourdove i slične ekstremnije stvari. Takođe, ako se bavite građevinskim poslovima i redovno dolazite u situaciju da možete da povredite glavu, kaciga ili neki oblik šlema je nešto što obavezno morate imati.

Kacige su dizajnirne specijalno kako bio one primile udar i kako bi vam sačuvale glavu. One su kreirane od izdržljivih materijala i obično se sastoje od nekoliko slojeva koji postepeno pucaju i tako absorbuju udarni šok.

Kako bismo vam dokazali koliko je kaciga važna i koliko zaista utiče na zaštitu vašeg života, pokazaćemo vam galeriju ljudi koji svoje kacige čuvaju kao trofeje života. Kacige su ovim ljudima spasile život i oni zbog toga žele da edukuju druge i da im pokažu da je kaciga stvar bez koje ne smete sedati na motor ili neko drugo, slično vozilo.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group